2012 m. Kauno miesto stalo teniso suaugusių čempionato naujienos

    2012. 02. 04 diena UAB “KAUNO ŠVARA” sporto salėje vyko Kauno miesto suaugusių čempionatas. Šiuose varžybose  savo meistriškumą  išbandė  50 vyrų ir 7 moterys . Trys Kauno sportininkai jau turi išsikovoje vietas Lietuvos suaugusių čempionatui. Tai 2011 metų čempionas M. Skučas, I.Navickas ir STA “TOPSAS”  narys V.Stankevičius. Kiti sportininkai varžėsi kurie  pateks į Lietuvos suaugusių čempionatą kuris vyks Kovo2-4 dienomis Kaune. Į čempionatą patenka 3 vyrai ir 2 moterys. Kiti kurie užėms  nuo 4 vietos iki 11 vietos galės patekti per atrankinės varžybas, kurios vyks Kaune Vasario 25 dieną.

Šiame čempionate dalyvavo mūsų klubo sportininkai tai: Ramūnas Būda, Paulius Kuzma, Tautvydas Ruzgas, Gražvydas Ruzgas, Ainis  Levišauskas, Justinas Zasas, Justinas Burba, Paulius Kaselis, Edvinas Zajankauskas, Medardas Stankevičius,  Viktoras Stankevičius, Darius Stankevičius, Denisas Stankevičius.

Puikiai sekėsi mūsų  klubo STA “TOPSAS” sportininkams kurie iškovojo net 7 medalius, iš jų dvi pirmos vietos,  dvi antros vietos ir tris trečios vietos. 

Vyrų  prizininkai: 1 vieta: Denisas Stankevičius. 2 vieta: Paulius Kaselis. 3vieta: Medardas Stankevičius ir  Edvinas Zajankauskas.

Moterų prizinikės: 1 vieta: Miglė Šmitaitė. 2 vieta: Jogailė Rudzinskaitė. 3 vieta: Milda Slavickaitė ir Monika Valytė.

Vyrų dvejetų prizininkai: 1vieta: Darius ir Denisas Stankevičiai. 2 vieta: Paulius Kaselis ir Edvinas Zajankauskas. 3 vieta: Medardas Ir Viktoras Stankevičiai, Marius Juodiška ir Paulius Dubinskas.

Moterų  dvejetų prizinkės: 1 vieta: Monika Valytė ir Jogailė Rudzinskaitė. 2 vieta: Miglė Šmitaitė ir Milda Slavickaitė. 3 vieta: Neringa Valytė ir Kristina Petkevičiutė.


Sveikiname nugalėtojus.

Grįžti