KAUNO MIESTO STALO TENISO SUAUGUSIŲ ČEMPIONATAS

 2011. 02 5-6 dienomis UAB “KaunoŠvara” salėje vyko Kauno miesto stalo teniso suaugusių čempionatas. Jame dalyvavo ir mūsų STA “TOPSAS"sportininkai V.Stankevičius, P.Kaselis, E.Zajankauskas, R.Būda, Darius Stankevičius, T.Ruzgas, K.Žižiūnas, M.Smetanis. Denisas Stankevičius jau turi išsikovojęs teisę dalyvauti Lietuvos čempionate. Medardas Stankevičius nedalyvavo varžybose, nes buvo išvykęs į Europos jaunių-jaunučių tarptautinį turnyrą (Lietuvos jaunučių rinktinės sudėtyje), kuris vyko Čekijoje.

 Prie žaliųjų stalų žaidė 12 moterų ir 47 vyrai. Jie rungėsi dėl Kauno miesto nugalėtojo vardo ir dėl teisės dalyvauti Lietuvos atrankinėse varžybose į Lietuvos čempionatą ir Lietuvos suaugusių stalo teniso čempionate, kurios vyks vasario 26 ir kovo 4-6 dienomis Kaune.

 Sėkmingai Kauno miesto stalo teniso čempionate žaidė mūsų klubo nariai: Paulius Kaselis, Edvinas Zajankauskas, Viktoras Stankevičius, Denisas ir Darius Stankevičiai, Būda Ramūnas, Žižiūnas Kęstutis.Žemiau pateikiame šių varžybų nugalėtojus ir prizininkus.

 Moterų prizininkės: I vieta: Miglė Šmitaitė. II vieta: Lina Slavickaitė. III vieta: Gintarė Pečkytė. IV vieta: Monika Valytė.

Vyrų prizininkai: I vieta: Paulius Kaselis. II vieta: Edvinas Zajankauskas. III vieta: Viktoras Stankevičius. IV vieta: Ramūnas Vozgirdas.

 Moterų dvejetų prizininkės: I vieta: Miglė Slavickaitė ir Lina Slavickaitė. II vieta: Gintarė Pečkytė ir V. Žybūdaitė. III vieta: Monika Valytė ir Neringa Valytė. III vieta: Agnė Kadišaitė ir Gabrielė Matukaitytė.

 Vyrų dvejetų prizininkai: I vieta: Darius Stankevičius ir Denisas Stankevičius. II vieta: Paulius Kaselis ir Edvinas Zajankauskas. III vieta: Ramūnas Vozgirdas ir Nerijus Valuckas. III vieta: Marius Juodiška ir Kęstas Skiezgilas.

 Mišrių dvejetų prizininkai: I vieta: Marius Juodiška ir Miglė Šmitaitė. II vieta: Nerijus Valuckas ir Lina Slavickaitė. III vieta: Kęstas Skiezgilas ir Miglė Slavickaitė. III vieta: Ramūnas Vozgirdas ir Neringa Valytė.

                           Sveikiname čempionus ir prizininkus.

Grįžti